Follow me:
 • Vijf wandelingen

  Vijf wandelingen die echt wel de moeite zijn in de Herfst.

  De herfst is eigenlijk een prachtig seizoen door de vele kleuren die je ziet aan de bomen. Ik ben zelf wel dol op de bladeren maar niet op de donkere dagen en de regen. Dat laatste hebben we hier onlangs nog meegemaakt. Het bleef maar regenen waardoor een brug van de expressweg het water niet meer weg kreeg. Ik dwaal een beetje af van deze blogpost. Zo heb ik vijf wandelingen uitgekozen die echt wel de moeite zijn om te bewandelen in de herfst.

  Deze vijf wandelingen zijn echt wel de moeite in de herfst.

  Dit is natuurlijk geen top 5 van mijn favoriete wandelingen. Ik heb gewoon vijf wandelingen uitgekozen die echt wel leuk zijn om in de herfst daar te gaan wandelen. Misschien ben jij er wel eens gaan wandelen of juist niet?

  1. Het Bellevuebos in Borgloon.Bellevuebos

  In een bos ga ik vooral heel graag wandelen in de herfst. Het vallen van de bladeren van de bomen. De kleurtjes die je overal ziet in het bos. Onlangs gingen wij wandelen in het Bellevuebos. Het was er rustig om te wandelen en zelfs Diezel genoot van de wandeling. Honden moet je verplicht houden aan de leiband. Er zijn daar veel diertjes maar ook mensen. Daarnaast vond ik het super leuk om daar te gaan wandelen. Ik wil zeker nog eens terug gaan om daar te gaan wandelen. Ik schreef ook een blogpost over deze wandeling en die kan je hier na lezen.

  2. Het Kattevennen in Genk.Kattevennen

  Het Kattevennen in Genk is één van de toegangspoorten van het Nationaal Park Hoge Kempen. Je had daar verschillende wandelroutes waardoor je gemakkelijk meer dan 15km kan wandelen. Ik koos toen voor maar 1 wandelroute en dat was de rode wandelroute.Het natuurgebied was daar echt prachtig en in de herfst zie je de leuke kleurtjes aan de bomen. Het vallen van de bladeren, paddenstoelen en de bruggetjes zorgden voor genoeg afwisseling tijdens de wandeling. Ik schreef er een super leuke blogpost over en dat kan je hier na lezen. Ik heb mij alvast voorgenomen om eens de andere toegangspoorten te gaan bezoeken en daar te wandelen. Welke toegangspoort heb jij al bezocht? 

  3. Greenspot Heks.Greenspot Heks

  Op mijn vorige blog schreef ik een paar keer over de wandeling in Greenspot Heks. Ik kan daar uren wandelen en genieten van de natuur. Zo hebben we daar al eens een avondwandeling gemaakt in de zomer. Volgens mij is het daar ook prachtig in de herfst. De bovenstaande foto is trouwens een foto van mijn vorige blog. Op deze blog heb ik nog niet geschreven over onze wandelingen in Greenspot Heks. Ik wil daar binnenkort nog eens gaan wandelen zodat ik een nog leukere blogpost kan schrijven over deze wandeling.

  4. De Lietenberg in Zutendaal. Lietenberg

  De Lietenberg is ook weer één van de toegangspoorten van de Nationaal Park Hoge Kempen. Wij hebben daar het insectenmuseum bezocht in augustus. Toen was ik eigenlijk al gefascineerd door de prachtige natuur daar. Ik besloot al snel om daar te gaan wandelen in oktober. Dit is echt een mooi natuurgebied waar je verschillende wandelroutes kan bewandelen. Dat is eigenlijk wel heel leuk als je meer dan 20km wilt wandelen op één dag of in een weekend. Natuurlijk schreef ik daar ook een blogpost over. Heb je het gemist? Dan kan je het hier na lezen.

  5. Wandelen in Kiewit aan de kinderboerderij.Kiewit

  Ik ben vorig jaar daar gaan wandelen. Toen vond ik het eigenlijk al een mooi gebied om daar te wandelen. Je hebt daar kleine wandelroutes en grootte wandelroutes. Sommige wandelroutes kan je gemakkelijk met je kinderen doen. Ik ben er dit jaar nog niet geweest maar ik ben wel van plan om daar nog eens te gaan wandelen. De prachtige natuur, de rust en de diertjes zorgen voor genoeg afwisseling tijdens de wandelroutes. Bovenstaande foto is trouwens een foto van mijn vorige blog.

  Kortom dit zijn 5 leuke wandelplaatsen die echt wel de moeite zijn in de herfst. Welke wandeling kan jij mij nog aanraden in de herfst?

 • Previous Post Next Post

  Misschien vind je dit ook wel leuk?

  4 Comments

 • Reply Ferry & Jacqueline

  Je hebt heerlijk gewandeld in bossen. Wat mooi al die foto’s. Herfst is ook mooi. Maar vandaag niet. Bij ons stormt het. Ik heb je foto’s genoten om te zien. Het is daar zeker moeite waar om te wanden. Mooi gebied daar!

  november 20, 2016 at 13:57
 • Reply willyfotoalbum

  het zien er me heerlijke wandelingen uit Sanne

  en de foto’s die je hier toont zijn prachtig

  prettige namiddag op deze stormachtige zondag

  november 20, 2016 at 15:56
 • Reply Saskia

  Oh wauw, Genieten. Met een grote G. Mooi om de foto’s te zien!

  november 20, 2016 at 20:46
 • Reply Marion

  Ik vind die 3e foto zo moooi 🙂

  november 21, 2016 at 11:49
 • Leave a Reply