Follow me:

Over mij

Ik blogde al een paar jaar op verschillende websites. Dat laatste was eigenlijk mijn passie niet meer. Sinds een paar maanden heb ik eindelijk mijn passie gevonden en dat is natuurlijk wandelen. Daarnaast ben ik ook nog eens een dromer over het leven. De ideale blognaam was al snel gevonden voor deze blog dankzij een goede vriendin. Zo kwamen we samen op de naam wandeldroom. Maar wie is de blogger nu eigenlijk achter deze website?

Ik zou mij eigenlijk kunnen voorstellen met standaard zinnetjes. Maar eerlijk gezegd vind ik dat een klein beetje saai. Het voorstellen kan toch een beetje leuker? Hier gaan we dan….

Ik ben Sanne, vriendin, bijna 30 en dierenvriend.

Volgend jaar word ik 30 jaar en dat vind ik niet zo leuk. Geen idee waarom? Maar ik denk dat het mij menselijk maakt of zo. Ik hou er van om te schrijven, te genieten van een prachtig uitzicht en om te genieten van het leven. Ik woon samen met mijn vriend en onze Diezel in ons huisje. Ik ga meestal alleen wandelen en soms met ons drietjes. Mijn vriend doet het vooral voor mij en onze viervoeter. Vroeger als kind vond ik het heerlijk om te wandelen in de bossen en de spelen met bladeren. Nu ik ouder ben speelt de hond alleen nog met bladeren. Ik ben verzot op paddenstoelen, vlinders, sprinkhanen en bijen. Tijdens een wandeling kan ik uren fotograferen. Tja ik moet natuurlijk alles op de foto hebben en laten we dat prachtige uitzicht zeker niet vergeten.

Mijn dromen zijn nu om te gaan wandelen in het buitenland zoals Schotland, Nederland, Zweden en Noorwegen.

Share